Ние ке Ве контактираме.
Име и Презиме
Телефонски Број
E-Mail
Време на Повик

                                                                                             LAST MINUTE ПОНУДА - СОПСТВЕН ЗАКУП                                                  НАПОМЕНА: ПОНУДАТА Е ДАДЕНА ОД НАЈНИСКАТА ЦЕНА ЗА ОДРЕДЕН ТИП НА СОБА 

   


             

  ДАТА НА ПОАЃАЊЕ

    СМЕСТУВАЊЕ

           ОПИС

        ЦЕНА  ОД

11.06.2021

ВИЛА ФАНИ - КСАМИЛ

7 НОЌИ НАЕМ

124  €

11.06.2021

ВИЛА САЛА - КСАМИЛ

7 НОЌИ НАЕМ

133  €

12.06.2021

ВИЛА ПОПИС -            КАЛИТЕА

7 НОЌИ НАЕМ

149  €

13.06.2021

ВИЛА ТЕА - КАЛИТЕА

7 НОЌИ НАЕМ

199  €

13.06.2021

ВИЛА МУСТАКАС - ПОЛИХРОНО

7 НОЌИ НАЕМ

249  €

13.06.2021

ХОТЕЛ МАЈА БЕЈ - КАЛИТЕА

7 НОЌИ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ

159  €

13.06.2021

ХОТЕЛ ПОЛИХРОНО БИЧ - ПОЛИХРОНО

7 НОЌИ ЦЕНА ПО ЛИЦЕ СО ПОЈАДОК

179  €

Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

Нашиот билтен за е-пошта;
Нашиот билтен за е-пошта;
Пријавете се за да ги добивате сите наши промотивни понуди на маил
Маилинг Пошта

Содржина на маилинг листа

Име
Презиме
Маил
Во ред

Маил-от е успешно пратен

Предупредување

Настана грешка при праќање на маил - от.

.